Teollisuuden energia-, vesi- ja paineilmapalvelut

Veolia luo asiakkailleen lisäarvoa räätälöimällä ratkaisut jokaiselle asiakkaalle ja tuotantolaitokselle erikseen. 

Sovellamme tässä kiertotalousajatteluamme. Kun hahmotamme kokonaisuuden, voimme optimoida koko tuotantolaitoksen toiminnot ja huolehtia energiantuotannosta, suunnitella uusia laitoksia, vähentää hävikkiä ja hyödyntää hukkalämpöä samalla kun puhdistamme ja vähennämme vedenkäyttöä.
Kun huollamme ja siistimme prosesseja, kehitämme jatkuvasti uusia ehdotuksia siitä, miten voimme auttaa teitä edelleen pienentämään kustannuksia, parantamaan tehokkuutta, vähentämään seisokkeja ja optimoimaan laitostanne ympäristönäkökulmasta.

Teollisuuden lämmitys-, jäähdytys- ja vesiratkaisut

Olemme koonneet tähän juuri teidän alallenne suunniteltuja palveluitamme.

Veolia luo asiakkaille lisäarvoa räätälöimällä ratkaisut jokaiselle asiakkaalle ja tuotantolaitokselle erikseen. Tässä voimme soveltaa kiertotalousajatteluamme, ja kun näemme kokonaisuuden, voimme yhdistää ja optimoida koko laitoksen toiminnot. Huolehdimme energiantuotannosta, suunnittelemme uusia laitoksia, vähennämme hävikkiä ja hyödynnämme hukkalämpöä, kun puhdistamme ja vähennämme vedenkulutusta.

Kun huollamme ja siistimme prosesseja, kehitämme jatkuvasti uusia ehdotuksia siitä, miten voimme auttaa teitä edelleen pienentämään kustannuksia, parantamaan tehokkuutta, vähentämään seisokkeja ja optimoimaan laitostanne ympäristönäkökulmasta.

Oli ongelmanne mikä tahansa, meillä on ratkaisuja ja ehdotuksia siitä, miten voimme viedä energia- ja vesihuollon aivan uudelle tasolle. Meidän erikoisalamme on laitostenne päivittäinen käyttö, ja samaan aikaan takaamme hyvän tuloksen. Ehdotamme jatkuvia parannuksia ja voimme auttaa kokonaan uusien laitosten rakentamisessa, jolloin autamme myös rahoitusratkaisuissa. Tämä on meidän toimintatapamme, ja siten tuemme teitä palveluillamme, jotta voitte itse keskittyä siihen, minkä osaatte parhaiten.

 

Teollisuuden vesiratkaisut

Mitä paremmin ratkaisut voidaan räätälöidä toimintaanne, sitä enemmän kustannukset pienenevät. Meillä on pitkät innovaatioperinteet, ja olemme maailman johtavia vesiratkaisujen toimittajia prosessivirtauksen osalta: rakennamme, puhdistamme, optimoimme ja huollamme.

Energiajärjestelmien käyttö ja kunnossapito

Tehokkaat energiajärjestelmät, jotka pienentävät kustannuksia, vaativat innovatiivisia ratkaisuja. Rakennamme, käytämme ja huollamme järjestelmät ja siten optimoimme niin tehokkuuden kuin tuoton. 

Energiatehokkuuden parantaminen

Tehottomat energiajärjestelmät kasvattavat kustannuksia. Innovatiivisilla ratkaisuilla voi parantaa järjestelmää – ja tuottoa. Autamme rakentamaan, puhdistamaan, käyttämään ja optimoimaan järjestelmiänne.