Veolia Recycling Solutions Finland Oy Eurajoen Romu Oy:n omistukseen

Veolia Recycling Solutions Finland Oy Eurajoen Romu Oy:n omistukseen

Veolia Recycling Solutions Sweden Ab on myynyt suomalaisen tytäryhtiönsä Veolia Recycling Solutions Finland Oy:n. Yrityskauppa on seurausta strategisesta päätöksestä keskittyä ensisijaisesti Ruotsin kierrätysliiketoiminnan kehittämiseen. Kauppasopimus on allekirjoitettu 05.03.2020 ja omistus on siirtynyt kokonaisuudessaan samana päivänä. Yritys jatkaa toimintansa järjestelyn jälkeen Järvenpään Romu Oy:n nimellä entisellä Y- tunnuksella.

Yrityskaupan jälkeen yhtiön toiminta jatkuu asiakkaille ja toimittajille entisellään sekä tuttujen yhteyshenkilöiden hoitamina. Työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä ja toimitusjohtaja Tapio Keränen jatkaa yhtiön johdossa.

”On hienoa että yhtiömme saa nyt omistajan, joka haluaa kehittä liiketoimintaamme ja olemassa olevia palveluita” sanoo Tapio Keränen.

”Järvenpään Romu on perustettu 1972, mutta sen juuret juontavat ihan 1920-luvulle asti. Yrityksellä on hyvä maine ja se on tunnettu luotettavuudesta ja laadukkaasta työstä sekä osaavasta henkilökunnasta. Yrityskaupan myötä Eurajoen Romu tulee strategiansa mukaisesti vahvistamaan maantieteellistä markkina-asemaansa mikä edesauttaa palveluidemme saatavuutta asiakkaille” sanoo Eurajoen Romun toimitusjohtaja Juuso Luodesmeri.

Järvenpään Romulla on toimintaa kolmella paikkakunnalla; Turussa, Helsingissä ja Järvenpäässä.

Eurajoen Romu on johtava suomalainen kierrätyspalveluyritys joka vastaanottaa, käsittelee ja myy erilaisia kierrätysmateriaaleja. Eurajoen Romu-konsernin yhteinen liikevaihto on 100 milj € ja se työllistää yli 90 henkilöä. Tämän yrityskaupan myötä Eurajoen Romu-konsernin toimipisteet sijaitsevat Eurajoella, Turussa, Jyväskylässä, Iisalmessa, Oulun Muhoksella, Lohjalla, Helsingissä ja Järvenpäässä.

 

Lisätietoja:

Tapio Keränen • +358 50 528 0078 • [email protected]

Juuso Luodesmeri • +358 44 363 6000 • [email protected]

Håkon Vist • +46 70 610 9554 • [email protected]